• BILVERKSTAD - AC SERVICE - DÄCKSERVICE - DÄCKHOTELL - BILTVÄTT & REKOND

  • 1

VI UTFÖR SERVICE OCH REPARATIONSARBETEN PÅ ALLA BILMÄRKEN.

Våra utbildade och certifierade mekaniker tar hand om din service eller reparation.

Det spelar ingen roll om du har en ny eller gammal bil. Vi har utrustning och kunskap för att lösa det mesta. När vi utför reparationer och service använder vi oss av orginaldelar samt delar som motsvarar eller överträffar originaldelarnas kvalité.

Hos oss på Larssons Bil STO står kunden alltid i centrum och vi gör allt för att ge den bästa och snabbaste service.

Vi sköter din Däckförvaring i Stockholm, fullt utrustad verkstad med ac-service och däckhotell nära dig. kontakta oss eller ring 08-643 95 00

Bromsbyte

Dags att byta bromsar?

Kom in till oss så hjälper vi dig, drop in eller beställ tid 08-643 95 00

*pris från 990kr

AC SERVICE I STOCKHOLM

Kom in till vår fullt utrustade verkstad för en AC Service i Stockholm.

Bilens klimatsystem ökar komforten och säkerheten. Trivseln i bilen, jämn temperatur och fuktighet påverkar bilförarens körförmåga och kondition. Det är enkelt att använda AC-systemet, men det behöver också service för att fungera effektivt och utan problem.

VARFÖR BEHÖVS DET AC-SERVICE

Det slutna systemet håller sig inte helt slutet under de väderförhållanden som råder i Sverige. Även när det gäller nya system kan det försvinna 5-10 procent av köldmedlet om året. Därför rekommenderar vi AC-service varje år. Läckaget av köldmedel beror på att AC-systemet inte är i gång året om. För att tätningarna i systemet inte ska torka ut måste AC-systemet användas minst en gång i månaden. Under vintern då temperaturen ligger under 2-5 plusgrader belastas inte kompressorn på samma sätt som den görs under sommartid.

Systemet innehåller köldmedel som sakta läcker ut genom sprickor i de torra tätningarna. Dessutom kan stora temperaturvariationer, skakningar, vibrationer från motorn och krockskador leda till att det tryckutsatta köldmedlet läcker ut ur AC-systemet. När mängden köldmedel minskar går kompressorn oftare än normalt, vilket ökar bränsleförbrukningen. Servicemontörer som servar AC-system måste ha utbildning för att få hantera köldmedlet.

Luftkonditioneringen, eller AC:n, i din bil hjälper dig att hålla en behaglig temperatur och höjer luftkvalitén i kupén, genom att sänka luftfuktigheten. Precis som resten av bilen, behöver AC-systemet regelbunden service och underhåll för att fungera tillfredsställande. Vi rekommenderar att du låter oss göra en AC-service en gång per år. Då förlänger du livslängden på ditt AC-system och kan också undvika dyra reparationer.

När gjorde du senast service på din bils AC-system ?

Dåligt med kalluft från AC:n ?
Kanske dags för en AC SERVICE!
Vi på Larssonsbilsto är utbildade och är certifierade på AC Service

VAD INGÅR I EN AC-SERVICE?

Tömning av systemet på kylmedel. Vacumsugning av AC-systemet, detta görs för att upptäcka eventuella läckage och avfukta systemet. Påfyllning av nytt kylmedel, spårmedel och olja. Du får även kostnadsförslag om något är trasigt. Pris 1600:- *pris beräknat på 600 gr kylmedell

Om oss

Vi är en bilverkstad på södermalm i stockholm, vi erbjuder all sorts bilservice och däckservice och för alla bilmärken!

Biltvätt och rekond med drop-in tider. ring oss på 08-643 95 00

Öppettider

Mån-Tor: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Lördag: 10.00 - 16.00

Lunch 12.00 - 13.00

Adress

Södermannagatan 43
116 40, Stockholm

08-643 95 00
info@larssonsbilsto.se