Våra Adresser

Grindsgatan 56 | Sveavägen 140

Telefon

08 643 95 00

E-post

info@larssonsbilsto.se

 

Däckhotell Förvaring

750kr/säsong Däckförvaring + däckbyte 950kr.

Däckförvaring på rätt sett Hos Larssons bil däckhotell kan du förvara dina däck efter dina behov och önskemål. Utöver däckförvaring kan däckhotellet byta däcken och kontrollera deras skick, om du behöver nya däck kontaktar Larssons Bil dig i god tid innan det är dags att byta däcken. Däckhotellet kontrollerar lufttrycket, vilket är viktigt för att däcken ska hålla längre, däckhotellet kan också balansera och tvätta hjulen. Givetivis är däcken fullt försäkrade under förvaringen. Du kan skräddarsy dina behov tillsammans med oss.

Däckförvaring på däckhotell hos oss

Spara tid och utrymme – förvara däcken hos oss. För att öka livslängden på dina däck är det viktigt att de blir förvarade på rätt sätt. Och under förvaringstiden bör man även utföra visst underhåll för att säkerställa däckets fortsatta kvalitet. Annars finns risken att däcken åldras, och slits ut mycket fortare när de används.

Vi tar hand om förvaringen åt dig. Du kan tryggt förvara dina däck i vårt övervakade däckhotell. Våra metoder och rutiner säkerställer att dina däck är i perfekt skick tills du behöver dem.

Förvara dina däck själv - Garantera rätt förvaring Om du vill garantera en optimal däckförvaring måste du ha tillgång till ett förvaringsutrymme som är torrt, mörkt och svalt. De ska hållas borta från till exempel ljus och värme och gärna vara i ett rum med god ventilation. Man bör även se till att utrymmet är rent, hålla däcken borta från smuts, oljor, olika typer av kemikalier och andra ämnen som kan skada gummit.

Innan man förvarar däcken bör man först tvätta dem noggrant, både för att undvika rost och för att till exempel vägsalt försämrar kvaliteten på gummit. Det är också bra att först fylla på med luft, för om man ser till att ha det maximalt tillåtna lufttrycket i däcken så minskar risken att de deformeras.

Öppettider

Måndag  08:00-18:00
Tisdag  08:00-18:00
Onsdag  08:00-18:00
Torsdag  08:00-18:00
Fredag  08:00-18:00
Lördag 10:00-16:00

Söndag Stängt

Please publish modules in offcanvas position.